PEKA Management B.V.

PEKA Management B.V. is een administratiekantoor uit Wijk bij Duurstede en biedt sinds 1998 uitgebreide diensten in alle belangrijke gebieden van de administratieve diensten. Uw gehele financiële administratie onder één dak.

PEKA het ABCD voor uw administratie

Boekhouding, administratie en belastingzaken

PEKA verzorgt uw boekhouding, uw administratie en al uw belastingzaken. Kristalhelder, doelgericht, duidelijk en snel. Wij zijn continue aan het ontwikkelen om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Het signaleren van kansen en bedreigingen voor uw onderneming geeft ons de mogelijkheid u met raad en daad ter zijde te staan. Wij zijn betrokken bij uw onderneming en u mag ons dan ook best zien als uw eigen adviseur. Dit benadrukt onze persoonlijke werkwijze.

Wij zijn uw boekhouder, uw administrateur, uw loonadministrateur en/of uw belastingdeskundige. Wij hebben hart voor uw zaak. Wij willen u graag leren kennen. Maak snel een vrijblijvende afspraak.

Met een PEKA abonnement weet u waar u aan toe bent!

Met een PEKA abonnement is voor een vast bedrag per maand uw volledige administratie verzorgd. Vanaf € 85,00 per maand kunt u uw administratie vertrouwd uitbesteden en controle houden op de maandelijkse kosten.

Wij zijn op werkdagen te bereiken van 08:00 tot 18:00 en ons team bestaat uit 7 werknemers.  

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate