Detachering

PEKA Management B.V. biedt snel praktische oplossingen aan organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van financieel personeel. Onze focus ligt op de detachering van financiële medewerkers op HBO niveau. PEKA heeft ze in huis en deze medewerkers zijn direct inzetbaar. Creatieve financiële professionals die zich snel aan uw organisatie aanpassen.

PEKA professionals zijn praktisch, hebben de ervaring, de kwaliteiten en de capaciteiten om direct met de klus te beginnen. Wat moet er gedaan worden? De totale financiële administratie? Of een ondersteuning bij financiële projecten?, zoals het opzetten van een financieel informatiesysteem, of een bijdrage leveren aan het opstellen van jaarverslagen, verzorgen van periodieke verslaglegging, procesbeschrijvingen, begrotingswerk? Ervaren personeel op tijdelijke basis beschikbaar stellen is een van de specialiteiten van PEKA.

Bovendien beschikt PEKA over een uitgebreide freelance database en een team van headhunters die gespecialiseerd zijn in het werven van financieel personeel. PEKA heeft een passend antwoord.

U hebt een creatieve financiële professional nodig? Bel ons, 0343 -411780 of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate