Omzetbelasting

Uit uw administratie moet blijken hoeveel omzetbelasting (btw) u moet betalen of ontvangt. Wij zorgen dat uw administratie daarvoor is ingericht, overzichtelijk en zoals het moet. De btw die u ontvangt van uw klanten, draagt u af aan de Belastingdienst. De btw die u zelf heeft betaald aan uw leveranciers, trekt u hiervan af. Afhankelijk van het type bedrijf en de hoogte van uw omzet doet u de btw aangifte per maand, per kwartaal of per jaar.

Heeft u een eenmanszaak of vof en betaalt u weinig btw? Dan checken wij of u in aanmerking komt voor de "kleine ondernemersregeling". Als u aan de voorwaarden voldoet dan hoeft u met deze regeling minder of zelfs helemaal geen btw te betalen.

Inkomstenbelasting

Als zelfstandige of particulier moet u ieder jaar aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst doen.

Lees meer
Vennootschapsbelasting

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een bv of nv? Dan moet u voor uw bedrijf aangifte vpb doen. Ook stichtingen en verenigingen moeten soms aangifte vpb doen.

Lees meer

Overige belastingen

In Nederland heeft bijna iedereen met belastingen te maken. U betaalt bijvoorbeeld belasting over uw salaris, over alcohol en benzine, over een erfenis en schenkingen of over een prijs die u wint in de loterij.

Lees meer

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate