Inkomstenbelasting (particulieren)

Snel en vakkundig geregeld: Het samenstellen en elektronisch indienen van uw (complexe) belastingaangiften zijn in vertrouwde handen bij PEKA. Bovendien denken wij proactief met u mee en kijken of er fiscaal voordeel voor u valt te behalen.

Aangifte zonder zorgen: Natuurlijk wilt u uw belastingaanslagen zorgeloos tegemoet kunnen zien. Onze scherpzinnige belastingadviseurs gaan dan ook actief met uw aangiften aan de slag om voor u het beste resultaat te behalen. Dat bespaart u veel werk en bovendien weet u zeker dat u niet teveel belasting betaalt.

Wat kost een normale aangifte?

Voorbeeld: Een aangifte inkomstenbelasting met onder andere loon/pensioen of inkomsten uit overige werkzaamheden, eigen woning "exclusief de bijleenregeling", lijfrente, giften kost € 90,- (inclusief BTW). Als ook de aangifte van de partner wordt ingevuld, dan kost deze tweede aangifte € 30,- (inclusief BTW).

Aanvullende diensten

Voorlopige aanslag
Huurtoeslag
Zorgtoeslag
Kinderopvangtoeslag
Bezwaar / Beroep
Middeling
F-biljet
Aangifte erfbelasting vanaf
€ 75,00 
€ 75,00
€ 75,00
€ 75,00
€ 115,00 
€ 115,00 
€ 300,00
€ 450,00

Wat kosten overige werkzaamheden?

Overige werkzaamheden, zoals zeer complexe aangiftes, worden vooraf voor een uurtarief of een vastgesteld bedrag aangeboden. U komt nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Reiskosten (buiten gemeente Wijk bij Duurstede)

Wij rekenen voor reizen buiten gemeente Wijk bij Duurstede € 0,46 (inclusief BTW) per extra kilometer. Natuurlijk kunt u ook ons kantoor in Wijk bij Duurstede bezoeken.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Omzetbelasting

Omzetbelasting (btw) roept regelmatig vraagtekens op bij ondernemers. De basis is simpel: als u ondernemer bent, dan draagt u omzetbelasting af over de meeste producten en diensten die u verkoopt.

Lees meer
Vennootschapsbelasting

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een bv of nv? Dan moet u voor uw bedrijf aangifte vpb doen. Ook stichtingen en verenigingen moeten soms aangifte vpb doen.

Lees meer

Overige belastingen

In Nederland heeft bijna iedereen met belastingen te maken. U betaalt bijvoorbeeld belasting over uw salaris, over alcohol en benzine, over een erfenis en schenkingen of over een prijs die u wint in de loterij.

Lees meer

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate