Belastingen

U moet op tijd aan al uw fiscale verplichtingen voldoen. Maar natuurlijk wilt u niet meer betalen dan nodig is. Onze fiscalisten kennen de belastingwetgeving tot in detail en geven u dan ook graag advies.

Een aangifte inkomstenbelasting bezorgt veel ondernemers en particulieren jaarlijks "pijn in de buik". Ook wij kunnen het niet leuker maken, maar er wel het maximale voor u uithalen. Ook uw aangifte loonheffingen doen wij voor u. Iedere besloten vennootschap ontkomt niet aan het jaarlijks opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting. Ons kantoor is gespecialiseerd in fiscale aangiften, zodat uw fiscale zaken in vertrouwde en vakkundige handen is. Belastingen hebben voor ons geen geheimen, ook voor de particulier. U kunt rustig de blauwe envelop naar ons doorsturen, wij zorgen voor de rest.

Klik hier voor meer informatie over aangifte inkomstenbelasting.

U wilt toch niet teveel belasting betalen? Bel ons, we maken graag een afspraak met u. Bel 0343 – 411780 of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inkomstenbelasting

Als zelfstandige of particulier moet u ieder jaar aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst doen.

Lees meer

Omzetbelasting

Omzetbelasting (btw) roept regelmatig vraagtekens op bij ondernemers. De basis is simpel: als u ondernemer bent, dan draagt u omzetbelasting af over de meeste producten en diensten die u verkoopt.

Lees meer
Vennootschapsbelasting

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een bv of nv? Dan moet u voor uw bedrijf aangifte vpb doen. Ook stichtingen en verenigingen moeten soms aangifte vpb doen.

Lees meer

Overige belastingen

In Nederland heeft bijna iedereen met belastingen te maken. U betaalt bijvoorbeeld belasting over uw salaris, over alcohol en benzine, over een erfenis en schenkingen of over een prijs die u wint in de loterij.

Lees meer

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate