Administratie

Uw administratie is het kloppend hart van uw onderneming en uw administratie moet voldoen aan alle wettelijke eisen. U moet uw beslissingen kunnen nemen gebaseerd op duidelijke cijfers, u mag nooit voor verrassingen komen te staan.

Wat kan PEKA als administratiekantoor voor u betekenen?

Wij doen alles op het gebied van administratie, inclusief loonadministratie. Uw boekhouding wordt geheel door ons administratiekantoor verzorgd. Wij kunnen ook het factureren van u overnemen. Snel, vakkundig en betaalbaar. Wij berekenen nooit opstartkosten. Debiteurenbeheer is ook één van onze activiteiten.
U wilt uw administratie vertrouwelijk uitbesteden? Wij verzorgen uw complete boekhouding. Het invoeren van bonnen en facturen. Uw belastingaangifte en het samenstellen van uw financieel jaarverslag. Het is ook mogelijk om zelf uw boekhouding te raadplegen of in te voeren, dit kan op elk gewenst moment van de dag.
Wilt u alles uitbesteden of (gedeeltelijk) zelf uw boekhouding voeren? Wat u ook kiest, van één ding kunt u zeker zijn: wij helpen, begeleiden, ondersteunen en ontzorgen u.

Wij nemen de tijd voor u, want elke onderneming is anders. Bent u starter of heeft u al langer een onderneming? Misschien hebt u een eenmanszaak zonder personeel. Of hebt u medewerkers in dienst? Hebt u een BV, een maatschap, Stichting of VOF? Wij leren u graag kennen en wij zijn nauw betrokken bij uw onderneming.

Maak nu een afspraak

Abonnementen

Met het PEKA abonnement is voor een vast bedrag per maand uw volledige administratie verzorgd.

Lees meer

Controle

De controle van uw administratie van A tot Z.

Lees meer

Loonadministratie

Heeft u medewerkers in dienst? Wij voeren de gehele loonadministratie voor u uit.

Lees meer

Starters

Ook de startende ondernemer is bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate