Peter Kuijer - Directeur

Peter tagcloud
social linkedin box blue 64 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het diepe

Op 16 juli 1973, mijn eerste werkdag bij ACCO in Cothen. Ik werd letterlijk en figuurlijk in het diepe gegooid. Ik boekhouder? Nee, dat was niet het eerste waar ik aan dacht. Werken met doorschrijfboekhouding, zo moest toen de administratie gedaan worden, maar voor mij algebra. Na een paar maanden begon ik boekhouden leuk te vinden en ik ging avondstudies volgen bij Praehep aan het Domplein in Utrecht. Terminals deden hun intrede en voor de doorschrijfboekhouding kwam computerboekhouden, tekstverwerking en digitaal rekenen met diverse calculatie software. In 1982 werd ik Financial Controller en werd tevens verantwoordelijk voor de administratie afdelingen van de Duitse en Franse vestigingen van ACCO. Ik begon mij steeds meer te interesseren voor algemeen management en advisering. Vanaf 1988 tot en met 1994 was ik Financieel Directeur bij ACCO en ik ben in die periode gepokt en gemazeld. Vanaf 1994 werd ik tevens verantwoordelijk voor alle operationele functies bij ACCO. In 1996 was ik verantwoordelijk voor de operationele en logistieke integratie van ACCO Cothen met ACCO Frankrijk. Een groot kostenbesparingsprogramma waar ik nog altijd met veel genoegen aan terugdenk. In 1997 werd het verlangen om 'iets' voor mezelf te gaan doen steeds groter, ik wilde me verder ontwikkelen.

Januari 1998

Ik startte PEKA Management B.V. in januari 1998 en vanaf de eerste dag van oprichting werken wij aan advisering en oplossingen voor onze relaties. De persoonlijke benadering is de kern van ons bestaan. In mijn visie moet je de relatie met een klant continu onderhouden. En die relatie moet meer inhouden dan een klantleverancier verhouding. PEKA mag zich niet beperken tot het beheer van de bedrijfsadministratie. PEKA gaat veel verder. PEKA is een familiebedrijf en dat moeten wij uitstralen. Hard werken en je ding doen. Geen negen tot vijf mentaliteit. Ik kijk om me heen en ik werk graag samen met verschillende solide partners die meedenken vanuit die gedachte van persoonlijk contact en heldere taal. Ik geloof in samenwerking, een team, aanvullend, vanuit wederzijds vertrouwen en respect. Wij moeten ons blijven ontwikkelen en ik bewaak de kwaliteit van onze dienstverlening. Altijd voor de klant bezig en nieuwe relaties met PEKA verbinden. In januari 2013 ons derde lustrum, de tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt.

Is er meer?

Ja, mijn vrouw, onze drie kinderen en de partners van onze kinderen. Muziek, lezen, theater, bioscoop, uit eten een lekker wijntje maar een goed glas bier is ook prima. Ik ben supporter van het voetbalteam van onze zonen. Ik wandel graag langs de stranden en kan genieten van alle weersomstandigheden, maar als ik mag kiezen dan liever warm weer met een lekker zonnetje.

PEKA is als een rode draad in mijn leven en ik ervaar elke dag weer als anders, maar daarom is elke dag weer een uitdaging.

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate