Jordi Kuijer - Search Marketeer

Jordi Kuijer
Jordi tagcloud
social linkedin box blue 64 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is je expertise bij PEKA Management B.V.?

In 2009 ben ik begonnen met B2BSeen, het is begonnen als studentenonderneming en uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Inmiddels is het een onderdeel van PEKA Management B.V. geworden. Voor PEKA beheer ik de website en zorg ik voor de huisstijl. Continu ben ik bezig om de website te verbeteren aan de hand van de laatste online ontwikkelingen. Sinds kort is het mogelijk om de bespaarscan in te vullen. 

Naast de website van PEKA beheer en ontwerp ik meerdere websites. 

 

Wat zijn je hoofdtaken bij PEKA?

Ik werk 1 dag in de week bij PEKA, op maandag tot en met donderdag ben ik werkzaam bij Clickvin. Bij PEKA ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites/webshops. Alle sites die ik bouw zijn voorzien van een CMS systeem, zodat klanten zelf content kunnen plaatsen op hun website. Daarnaast houd ik mij bezig met de marketing van PEKA, zoals het opzetten van een Campagne via Facebook of AdWords. Hier kan ik goed mijn creativiteit gebruiken voor advertenties en online campagnes.

Naast online reclame maak ik ook drukwerk reclame: Banners, stickers, posters, canvasdoeken, menukaarten en zo kan ik nog wel even doorgaan. De afgelopen jaren heb ik mij als marketeer verder ontwikkeld tot de persoon die ik nu ben.

Wat doe je in je vrije tijd?

Sinds juli woon ik samen met mijn vriendin. Samen met mijn vriendin doe ik hardlopen, houden wij van uiteten gaan maar ook een avondje op de bank zitten vinden wij erg leuk. Wij houden ook van reizen en gaan daarom ook geregeld een weekend weg naar één van de hoofdsteden in Europa.

Sporten doe ik minimaal 3x per week. Ik zit in een vriendenteam bij voetbalclub CDW; op het veld spelen wij voor prestatie en buiten het veld genieten wij met z'n allen van een biertje. Voor CDW maak ik ook de nieuwsbrief die maandelijks naar alle leden en sponsoren wordt verstuurd. Daarnaast zijn mijn vrienden ook heel belangrijk. Een avond stappen of bij iemand thuis zitten staat vrijwel wekelijks op het programma. 
Verder lees ik veel blogs over (online) marketing om mij te ontwikkelen. 

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate