Ines Beyer - Consultant

Ines Beyer
social linkedin box blue 64

Wat is je expertise bij PEKA Management B.V.?

Sinds november 2013 ben ik in dienst bij PEKA Management B.V. Via een detacheringsopdracht ben ik momenteel ingezet bij een internationaal farmaceutisch bedrijf, om daar als een spin in het web allerlei processen te helpen structureren en te beheren alsmede de managers en buitendienst te ondersteunen. Een uitstekende match vind ik zelf want mijn brede werkervaring in de sales en marketing bij internationale bedrijven en mijn talenkennis komen hier goed van pas. Ook mijn ervaring als bureaumanager in de non-profit sector blijkt waardevol te zijn.

 

Wat zijn je hoofdtaken bij PEKA?

Mijn kerntaken zijn PA voor de directeur, sales support, office management in de breedste zin van het woord, marketing support en het mede organiseren van congressen en beurzen. Ik vind het een uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan een goed team en samen het beste resultaat voor het bedrijf neer te zetten, ook onder hectische omstandigheden. Ik heb het gevoel momenteel op mijn juiste plek te zitten mede dankzij de ondersteuning vanuit PEKA Management B.V.

Wat doe je in je vrije tijd?

Voor mijn partner ben ik meer dan 15 jaar geleden naar Nederland gekomen. Ik ben Duitse van origine en heb in meerdere landen van de wereld gewoond en gewerkt. Inmiddels voel ik mij eigenlijk compleet "Nederlands". Met Yoga, mediteren, zwemmen en fietsen hou ik mij redelijk fit, maar ’s winters met een boek op de bank te zitten is ook een favoriete bezigheid.

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate