Dion Kuijer - Senior Consultant

Dion Kuijer
Dion tagcloud
Exact certificate social linkedin box blue 64 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is je expertise bij PEKA Management B.V.?

Ik ben begonnen bij PEKA Management B.V. als 17 jarige jongen op 31 juli 2003. Toentertijd was ik expert op het gebied van brieven vouwen en postzegels plakken. Na verloop van tijd begon ik mij ook bezig te houden met kleinere administraties. Hierin had ik nog plezier ook! Dus na mijn diploma op het VWO gehaald te hebben ben ik verder gaan studeren in Utrecht als HBO Bedrijfseconomie. Inmiddels al heel wat jaren verder en ook een stukje wijzer. Veel geleerd op het gebied van administraties, zowel voor eenmanszaken als voor grote BV's. Het fijnst bij PEKA vind ik dat ik vrijheid heb, zowel qua welke uren ik werk als qua ontplooiing van mijzelf.

Ik zie mijzelf als iemand die snel de kernzaken ziet en die graag anderen helpt. Ik vind het niet erg om veel uren te maken en hard te werken. Het liefst los ik iets alleen op, maar ik ben niet bang om een ander naar hun mening of expertise te vragen. Uiteindelijk draait het om de klant en wat voor hem het beste is.

Wat zijn je hoofdtaken bij PEKA?

Ik houd mij vooral bezig met administraties, of dit nou een kleine of grote onderneming is maakt mij niets uit. Met betrekking tot administraties kan ik alles; het opzetten, het inboeken, de rapportages, etc. Wat ik wel liever door iemand anders laat doen zijn de belastingzaken, gelukkig hebben wij bij PEKA hiervoor genoeg kennis in huis.

Onlangs zijn wij gestart met het voeren van salarisadministraties, dit project heb ik geleid. Ik dacht dat wij het beter en goedkoper konden doen dan andere bedrijven. Hiervoor hadden wij een kleine marketingcampagne opgezet en uiteindelijk is dit helemaal naar wens verlopen. Tot op heden verwerk ik de salarisadministraties met plezier, zonder overbodige kosten naar de klant toe.

Ik zoek continu naar verbeteringen en ben de hele dag bezig met hoe wij nóg meer kunnen beteken voor de klant. Hiervoor kijk ik om mij heen naar ontwikkelingen in de financiële wereld en hoe wij dit ook, en het liefst nog beter, kunnen doen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Inmiddels woon ik alweer een tijdje samen met mijn lieve vriendinnetje. Wij houden ervan om samen uit eten te gaan en lekker lang te dineren, inclusief een mooi glas wijn natuurlijk. Omdat wij beiden hard werken zien wij elkaar veelal alleen 's avonds en in het weekend, hierdoor proberen wij dan ook elkaar zoveel mogelijk te zien. Wij gaan graag naar het strand en wandelen ook regelmatig in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

Sport en vrienden vind ik ook heel belangrijk. Ik voetbal al een aantal jaar bij CDW, dit doe ik niet alleen voor de prestatie, maar vooral voor de gezelligheid (ik wil wel heel graag winnen). Daarnaast ga ik regelmatig even bijkletsen met mijn vrienden onder het genot van een biertje. Uiteindelijk wil ik gewoon graag genieten en mijzelf ontwikkelen.

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate