Dennis Hofma - Consultant

DennisHofma
Dennis tagcloud

Wat is je expertise bij PEKA Management B.V.?

Ik werk sinds kort bij PEKA Management B.V. Ik word voornamelijk ingeschakeld als er extra werkzaamheden verricht moeten worden, maar ik ben sowieso elke vrijdag op kantoor.

Ik ben bij PEKA gaan werken omdat er behoefte was aan een betrouwbare en flexibele kracht en aangezien Dion mijn zwager is, was er verder niet veel introductie nodig. Voor mijzelf was het ook weer een kans om wat anders en een schat aan ervaring op te doen.

Wat zijn je hoofdtaken bij PEKA?

Grotendeels houd ik mij bezig met het inboeken van de inkoop- en verkoopfacturen; wat de basis van de administratie is. Ten tijde van schrijven ben ik nog niet lang werkzaam bij PEKA Management B.V. en omdat mijn basiskennis qua boekhouden gering is kan ik vrijwel alleen voortborduren op de lessen Economie die ik op het voortgezet onderwijs heb gehad. Gelukkig kan ik wat ik niet weet vragen en wordt alles duidelijk uitgelegd. De interesse is inmiddels genoeg gewekt voor mij om me meer te verdiepen in het vakgebied en ben zojuist begonnen met een cursus PDB (Praktijk Diploma Boekhouden) ik hoop hiermee mijn collega's snel meer van dienst te kunnen zijn.

Wat doe je in je vrije tijd?

Dit variëert sterk van tijd tot tijd, ik heb altijd een brede interesse gehad in van alles en nog wat. Als zodanig houd ik me bezig met de dingen die ik op dat moment interessant vind. Ik denk dat ik boven alles toch veel lees, het mooie van de huidige internet generatie is dat je alles kan vinden en je dus kan verdiepen in wat je dus op dat moment bezig houdt. Maar ook meer traditioneel lezen is iets wat ik op zijn tijd nog doe, je weet wel met echte boeken, heb er genoeg in mijn boekenkast staan, maar vaak is het toch makkelijker om een filmpje of een game op te zetten. Daarnaast sport ik graag, op het moment is dit fitness, maar aangezien ik een groot gedeelte van mijn leven aan vechtsporten heb besteedt is dit iets wat ik langzaamaan weer wil gaan oppakken.

Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

PEKA Management B.V.
Keulenaar 30 
3961 NM Wijk bij Duurstede
T +31 (0) 343 - 411 780
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exact certificate